Ine Moors

Kinderpsychologe, Jeugdprofessional

Specialisatie in diagnostiek Autisme

0477 21 62 60

Ine studeerde in 2016 af als Jeugdprofessional (SRW kinderen, jongeren en welzijn).  Doorheen haar stages in het buitengewoon onderwijs raakte ze gepassioneerd in het werken met kinderen met ontwikkelingsproblematieken (ASS, ADHD, Gedragstoornissen, Leerstoornissen,…) en de schoolse context. Ine had steeds de droom om psychologe te worden en in juni 2020 studeerde ze af aan de KULeuven als klinische psychologe voor kinderen en adolescenten.

Tijdens haar studie tot klinisch psychologe deed ze o.a. ervaring op in diagnostiek via haar masterstage op het expertisecentrum autisme en centrum ontwikkelingspsychiatrie in Gasthuisberg, UZ Leuven.


Ine hecht veel belang aan de uniciteit van elk kind en hun ouders. Samen met hen wil ze op avontuur gaan in een psychodiagnostisch onderzoek en/of in begeleidingen. Ine gaat graag samen met haar cliënten creatief te werk.


Naast haar werk als psychologe in deze groepspraktijk, werkt Ine als ondersteuner bij OKOplus. Dit is een ondersteuningsnetwerk over heel Vlaanderen waar leerlingen met ontwikkelingsstoornissen en hun leerkrachten en teams worden begeleid. Op dit moment is Ine zich via studies aan het verdiepen in creatieve therapie en het omgaan met autisme. Ze wil in de toekomst immers graag creatieve therapie aanbieden en aan het werk gaan als auti-coach.


In haar vrije tijd houdt Ine van een wandeling in de natuur, reizen en afspreken met vriendinnen mag niet ontbreken voor haar.


Ine is als psycholoog erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer: 942127258).


Kunnen wij je helpen?


Onze Diensten