Reinhilde Geubbelmans

Auti-coach

Specialisatie in Autisme

Leer- en ontwikkelingsstoornissen

Reinhilde Geubbelmans (°1972) studeerde in 1994 af als leerkracht lager onderwijs aan het Kardinaal Van Roey-instituut in Vorselaar.  Zij heeft een jarenlange expertise opgebouwd als leerkracht en heeft ervaring met alle leeftijden. Later werke ze ook in het buitengewoon onderwijs (autiwerking) en als GON-begeleider en ondersteuner. Tijdens deze periode kwam zij veel in contact met kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen waaronder ADHD en ASS.

Daarom specialiseerde Reinhilde zich verder en behaalde in 2018 haar post-graduaat “Autisme  en (rand-) normale begaafdheid” aan de UCL Limburg. Ondertussen ging zij aan de slag als zorgcoördinator in het lager onderwijs en bouwde zo verder expertise op.

 

Recent heeft zij besloten om de overstap te maken van het onderwijs naar ‘t Labyrint Ham. 

Met haar ervaring binnen het onderwijs en haar expertise vanuit bijkomende opleidingen wil Reinhilde zich verder toeleggen op het ondersteunen en begeleiden van kinderen en jongeren met autisme. Daarnaast wil zij ook samen met ouders op zoek gaan naar de gepaste ondersteuning en ook de nodige handvaten aanbieden bij mogelijke opvoedingsvragen.

Kunnen wij je helpen?


Onze Diensten