VACATURESBinnen 't labyrint zijn we steeds opzoek naar gedreven psychologen, psychotherapeuten en logopedisten om ons team te versterken. Je kan steeds vrij soliciteren door je cv door te sturen naar info@tlabyrintham.be


Daarnaast vind je hieronder een overzicht van openstaande vacatures

Binnen onze groepspraktijk zijn we steeds op zoek naar nieuwe pyschologen, psychotherapeuten en andere aanverwante hulpverleners om ons multi- en interdisciplinair team te versterken. 


Op dit ogenblik zijn we alvast op zoek naar:


Klik op de functie om de vacature te bekijken.


Vrijblijvend solliciteren mag uiteraard ook.

NIEUWS vanuit de praktijk

1 juli 2020

Onze praktijk maakt het opnieuw mogelijk om ook persoonlijke gesprekken te voorzien.

Bespreek met je eigen hulpverlener wat mogelijk is. Elke hulpverlener werkt volgens zijn/haar systeem en daarom is het niet voor elke hulpverlener mogelijk om de opgelegde maatregelen na te leven.

Iedere hulpverlener blijft beschikbaar via tele-werk en willen allen de nodige zorg bieden.


We willen het beste voor ieders gezondheid en daarom is het noodzakelijk de voorgeschreven regels (https://www.youtube.com/watch?v=Y-1SuztM1JA&feature=youtu.be) strikt op te volgen bij een persoonlijk contact.
Daarom is het van essentieel belang om steeds een mondmasker aan te hebben wanneer u ons gebouw betreedt, uw handen te ontsmetten bij aankomst en vertrek. Bovendien is onze toilet momenteel niet publiek toegankelijk 


Nieuwe aanmeldingen worden steeds genoteerd, maar door de minimale bezetting zal de wachttijd helaas oplopen.

Alvast bedankt voor uw begrip!


Psychodiagnostische onderzoeken/trajecten worden momenteel in beperkte mate terug opgestart.

Jullie opnieuw persoonlijke gesprekken aanbieden werd mede mogelijk gemaakt door Fablab Leuven. Zij hebben ons voorzien van face shields.

Bedankt Fablab!

Info voor de huisarts i.v.m. onze samenwerking met psychiater dr. Buseyne:

Onze praktijk heeft een wederzijdse preferente samenwerking met psychiater dr. Inge Buseyne in ‘t Labyrint te Hasselt.

 

Extra informatie kan u hier terugvinden.

1 september 2020

Nieuw collega's!

Vanaf 1 augustus en 1 september 2020 zullen er twee nieuwe hulpverleners ons (diagnostisch en kinder)team versterken!


Een korte introductie:

Daphne Cuypers studeerde af als schoolpsycholoog aan de KULeuven. Ze heeft in het verleden werkervaring opgedaan in het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB) en het ondersteuningsnetwerk. Op dit moment is ze als psychologe werkzaam in de schoolsector en wil ze zich in 't Labyrint inzetten om kinderen en jongeren in hun context te horen. Dit doet ze in het diagnostisch team en in het kinderteam zowel onder de vorm van onderzoek alsook onder de vorm van psycho-educatie en begeleiding van het kind en zijn/haar context.


Een afspraak maken met haar kan door te klikken op haar naam, Daphne Cuypers.Ine Moors studeerde af in 2016 als jeugdprofessional. Na haar ervaringen hierin wou ze haar kennis verbreden en startte de studie klinisch kinder- en adolescentenpsychologe aan de KULeuven. Tijdens deze studie werd haar passie voor diagnostiek en autisme steeds groter. Deze passie zet ze verder in 't Labyrint door het diagnostisch team en het kinderteam te versterken.

Naast haar werk bij 't Labyrint, is ze werkzaam bij OKOplus, een ondersteuningsnetwerk voor leerlingen met een ontwikkelingsstoornis en hun leerkrachten.


Een afspraak maken met haar kan door te klikken op haar naam, Ine Moors.1 oktober 2020

Wij willen continuïteit aanbieden in ons hulpaanbod en daarom hebben we een nieuwe auti-coach aangeworven: Reinhilde Geubbelmans!


Reinhilde zal vanaf 1 oktober 2020 onze praktijk versterken met haar kennis over autisme. Zij heeft in haar leven een ruime ervaring opgedaan in het werken met kinderen, jongeren, gezinnen waar autisme een belangrijke rol speelt. Naast deze ervaring heeft ze ook kennis vergaard door o.a. het postgraduaat "Autisme en (rand-)normale begaafdheid" te behalen.

Naast haar werk in 't Labyrint ondersteunt zij nog steeds scholen met haar expertise in autisme en andere leer- en ontwikkelingsstoornissen.


Een afspraak maken met haar kan door te klikken op haar naam, Reinhilde Geubbelmans.


Onze nieuwe website staat online. Let op dat hier nog volop aan wordt gewerkt. Hou ons zeker in de gaten voor de laatste updates.

Copyright © All Rights Reserved