VACATURESBinnen 't labyrint zijn we steeds opzoek naar gedreven psychologen, psychotherapeuten en logopedisten om ons team te versterken. Je kan steeds vrij soliciteren door je cv door te sturen naar info@tlabyrintham.be


Daarnaast vind je hieronder een overzicht van openstaande vacatures

Binnen onze groepspraktijk zijn we steeds op zoek naar nieuwe pyschologen, psychotherapeuten en andere aanverwante hulpverleners om ons multi- en interdisciplinair team te versterken. 


Op dit ogenblik zijn we alvast op zoek naar:


Klik op de functie om de vacature te bekijken.


Vrijblijvend solliciteren mag uiteraard ook.

NIEUWS vanuit de praktijk

1 juli 2020

Onze praktijk maakt het opnieuw mogelijk om ook persoonlijke gesprekken te voorzien.

Bespreek met je eigen hulpverlener wat mogelijk is. Elke hulpverlener werkt volgens zijn/haar systeem en daarom is het niet voor elke hulpverlener mogelijk om de opgelegde maatregelen na te leven.

Iedere hulpverlener blijft beschikbaar via tele-werk en willen allen de nodige zorg bieden.


We willen het beste voor ieders gezondheid en daarom is het noodzakelijk de voorgeschreven regels (https://www.youtube.com/watch?v=Y-1SuztM1JA&feature=youtu.be) strikt op te volgen bij een persoonlijk contact.
Daarom is het van essentieel belang om steeds een mondmasker aan te hebben wanneer u ons gebouw betreedt, uw handen te ontsmetten bij aankomst en vertrek. Bovendien is onze toilet momenteel niet publiek toegankelijk 


Nieuwe aanmeldingen worden steeds genoteerd, maar door de minimale bezetting zal de wachttijd helaas oplopen.

Alvast bedankt voor uw begrip!


Psychodiagnostische onderzoeken/trajecten worden momenteel in beperkte mate terug opgestart.

Jullie opnieuw persoonlijke gesprekken aanbieden werd mede mogelijk gemaakt door Fablab Leuven. Zij hebben ons voorzien van face shields.

Bedankt Fablab!

15 mei 2020

Nieuw collega!

Vanaf 1 juni 2020 zal er een nieuwe hulpverlener ons (volwassen)team versterken!


Een korte introductie:

Sophie Peeters studeerde af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Daarna volgde zij de opleiding Burn-out coach (The Human Link) en de basisopleiding ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Als oplossingsgericht therapeut richt Sophie zich op de sterke kanten en hulpbronnen van haar cliënten. Ze gaat samen met jou op zoek naar de vaardigheden die je al in huis hebt om problemen aan te pakken. Dit zorgt voor een positieve en pragmatische manier van werken.

Sophie behandelt (jong-)volwassenen en ouderen in individuele therapie.  Zij is gespecialiseerd in psychotherapie en psycho-educatie bij stemmingsstoornissen, stressgerelateerde aandoeningen, pychosomatische klachten, burn-out en hoogsensitiviteit.


Een afspraak maken met haar kan door te klikken op haar naam, Sophie Peeters.1 juli 2020

Vertrek van een collega.


Helaas moeten wij meededelen dat Mirte Vanstipelen onze praktijk zal verlaten. Zij is momenteel nog beperkt aanwezig. Samen met haar zijn we op zoek naar een auticoach die haar kan vervangen in onze praktijk.


Ben jij geïnteresseerd om in onze praktijk aan de slag te gaan als autocoach? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Onze nieuwe website staat online. Let op dat hier nog volop aan wordt gewerkt. Hou ons zeker in de gaten voor de laatste updates.

Info voor de huisarts i.v.m. onze samenwerking met de psychiater:

Onze praktijk heeft een wederzijdse preferente samenwerking met psychiater dr. Inge Buseyne in ‘t Labyrint te Hasselt.

 

Extra informatie kan u hier terugvinden.

Copyright © All Rights Reserved